Durant aquest mes de juliol, els grups de Joves a la Mar que realitzen rutes amb veler per Menorca col·laboren amb el nostre projecte mitjançant un programa de voluntariat ambiental.

Joves a la Mar col·labora amb el projecte LIFE+RENEIX

Durant aquest mes de juliol, els grups de Joves a la Mar que realitzen rutes amb veler per Menorca col·laboren amb el nostre projecte mitjançant un programa de voluntariat ambiental. Al llarg de cinc jornades estan realitzant activitats de neteja de litoral, eliminació de plantes invasores i restauració dunar, supervisats per l'equip tècnic del projecte LIFE+RENEIX.

Aquest ja és el segon any de col·laboració amb el projecte d'aquest programa juvenil que organitza la Fundació Joves Navegants amb suport de les àrees de serveis socials dels ajuntaments i del Consell Insular de Menorca. Gràcies a aquesta iniciativa de voluntariat ambiental, s'aconsegueix el doble objectiu de donar a conèixer als joves els valors ambientals del litoral de Menorca i al mateix temps que s'impliquin activament en la seva preservació.

Enllaços Relacionats

Més informació
Projecte Joves a la Mar
Imatges relacionades

Imatges relacionades
123
45
Compartir en: Publicar en facebook  Publicar en twitter