D.5. Campanya de sensibilització per a usuaris de vehicles rodats en el medi natural

La campanya, prevista inicialment per a motoristes, s'ha ampliat a practicants de turisme actiu, senderisme i rutes a cavall, que són activitats que van en augment durant el període de desenvolupament del projecte i tenen una gran incidència en el medi natural. Per aquest motiu es va editar  un díptic sobre bones pràctiques esportives al medi natural.

En el marc d'aquesta acció s'ha col·laborat des del 2010 amb els organitzadors de la Volta a Menorca en BTT (bicicletes tot terreny) per realitzar una campanya de divulgació dels objectius del projecte entre els esportistes.

També s'ha realitzat una jornada informativa per a empreses de turisme actiu en què es va informar sobre els objectius del projecte i les actuacions previstes, especialment per a la zona de Binimel·là.

D'altra banda, durant l’any 2013 s’ha efectuat una campanya divulgativa amb el lema “Fes salut, fes natura” i s’han distribuït diferents materials promocionals de la campanya gràcies a la col·laboració dels establiments de motor i de BTT. Per a aquesta campanya s’han elaborat 1.000 buffs amb disseny específic, així com diferents cartells i adhesius que s’han distribuït per tots els centres col·laboradors.
  

Compartir en: Publicar en facebook  Publicar en twitter