El projecte LIFE+RENEIX del Consell Insular organitza un concurs fotogràfic per il·lustrar la portada del llibre Plantes de Menorca


La Conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça, a través de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera, en el marc del projecte LIFE+RENEIX, prepara l’edició d’un llibre sobre la biodiversitat florística de l'illa, que es titularà Plantes de Menorca i s'editarà en català, en castellà i en anglès.

El llibre s'estructura en dues parts: la primera inclou fitxes de les principals espècies que hom pot trobar a l’illa; mentre que en la segona aborda una descripció de 10 itineraris botànics que el projecte LIFE+RENEIX ha creat per a la descoberta de la biodiversitat botànica més singular de Menorca.

Per il·lustrar la portada i la contraportada del llibre, l’Agència Menorca Reserva de Biosfera convoca ara un concurs fotogràfic obert a tothom que hi vulgui participar. Les fotografies, inèdites, han d'haver estat preses a l'illa i poden presentar una espècie, un hàbitat o un paisatge de Menorca.

Els concursants han de presentar les seves imatges —amb un màxim de dues per participant— a través de l'adreça electrònica life.reneix@cime.es, des d'avui dia 8 d'abril fins al 23 d'abril a les 24 hores com a tard.

El jurat estarà format per un representant de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, un del projecte LIFE + RENEIX, un de l'IME, un dissenyador designat pel Consell Insular i un fotògraf professional.

El primer premi consisteix en un lot de productes locals de l'illa, un lot de llibres del fons editorial del Consell i un diploma acreditatiu. El segon premiat rebrà un lot de llibres del fons editorial del Consell i un diploma acreditatiu. L'autor o autora de la fotografia guanyadora figurarà als crèdits de la publicació.

Les bases del concurs es poden consultar a l'enllaç adjunt.


Maó, 8 d'abril de 2014

Enllaços Relacionats

Imatges relacionades

Imatges relacionades
Llibre Plantes de Menorca
Compartir en: Publicar en facebook  Publicar en twitter