El passat divendres 8 de novembre es va presentar públicament el visor de medi ambient a les I Jornades d'informació territorial de Menorca.

El projecte LIFE+RENEIX presenta el nou visor de medi ambient, integrat a la IDE Menorca (11/11/13)

El passat divendres 8 de novembre es va presentar públicament el visor de medi ambient a les I Jornades d'informació territorial de Menorca. Aquest visor, creat en el marc del projecte LIFE+RENEIX gràcies a la col·laboració de la IDE menorca del Servei de Cartografia del Consell Insular, és una publicació dinàmica i interactiva orientada a divulgar els valors del patrimoni natural de Menorca amb el fi de promoure un ús públic responsable al medi natural.

S'han creat dues versions del visualitzador, una per ser consultada via web i una altra, més simplificada, adaptada per a dispositius mòbils. La versió web ja està disponible, i s'espera que en breu es podrà publicar la versió per a dispositius mòbils.

El visualitzador conté informació detallada de 10 itineraris florístics, 54 punts d'interès natural, 35 punts d'interès del patrimoni històric, 32 punts d'interès geològic, 128 espècies de flora, 41 hàbitats naturals, els 37 espais de la Xarxa Natura 2000 i 14 zones de concentració de biodiversitat, a més d'un recull de més de 700 fotografies del medi natural i el patrimoni de Menorca.

Maó, 11 de novembre de 2013

Enllaços Relacionats

Compartir en: Publicar en facebook  Publicar en twitter