El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, i el conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga, han rebut avui matí a dues representants de la Comissió Europea s'han desplaçat a Menorca per avaluar el projecte LIFE+RENEIX.

Representants de la Comissió Europea visiten el projecte LIFE+ RENEIX (18/04/13)

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, i el conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga, han rebut avui matí a dues representants de la Comissió Europea s'han desplaçat a Menorca per avaluar el projecte LIFE+RENEIX. Aixa Sopeña forma part de l'equip d'ASTRALE, empresa contractada per la Comissió per realitzar el seguiment dels projectes LIFE. Esther del Pozo és la responsable de la gestió dels projectes LIFE NAT d'Espanya i d'altres països dins la Unitat LIFE de la DG Environment de la Comissió Europea, i també està a càrrec de la redacció del nou reglament LIFE per al període 2014-2020. És la primera vegada que aquesta representant de la Comissió visita el projecte de Menorca.
Durant els dies 18 i 19 d'abril es farà una avaluació acurada de l'estat del projecte LIFE+RENEIX, la finalització del qual està prevista per al desembre de 2013. A part del seguiment administratiu i financer que es farà amb l'equip tècnic a les dependències del CIM, es visitaran totes les àrees d'intervenció del projecte: el pas d'en Revull al barranc d'Algendar, es Alocs, el Pilar, Binimel·là i la finca de Sant Antoni as Murtar. Diferents representants dels ajuntaments implicats i de la Demarcació de Costes acompanyaran a l'equip durant les visites al terreny.

Maó, 18 d'abril de 2013

Imatges relacionades

Imatges relacionades
Binimel·làEs MurtarCIM
RevullPilar
Compartir en: Publicar en facebook  Publicar en twitter