A.6. Assessorament a entitats

Al taller de l'AL21 de Ferreries s'ha participat activament i s'ha col·laborat en el desenvolupament d'iniciatives per millorar el medi ambient del terme municipal. Una de les últimes actuacions en què s'ha col·laborat ha estat en el suport d'una iniciativa per difondre la pràctica de la jardineria domèstica en l'àmbit urbà mitjançant la producció de planta de flor que posteriorment es distribueix entre la població.

Un altre àmbit d'actuació ha estat la col·laboració continuada amb la Comissió de Botànica, un grup d'estudi científic i de sensibilització sobre la flora de Menorca integrat a l'ONG ecologista GOB Menorca i a l'Institut Menorquí d'Estudis (IME). Dins d'aquest grup de treball s'ha col·laborat activament en el desenvolupament d'iniciatives que han rebut subvencions per determinar els valors naturals d'interès de conservació en algunes finques agrícoles amb acords de custòdia del territori.

També s'ha ofert assessorament a la Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca, una institució sense ànim de lucre que aglutina tretze entitats dedicades a l'assistència de persones amb algun tipus de discapacitat física o psíquica i també a donar suport als familiars d'aquestes, per trobar possibles línies de captació de fons per a iniciatives relacionades amb el medi ambient.

Compartir en: Publicar en facebook  Publicar en twitter