Aquest dimecres dia 1 de desembre s'ha constituït formalment el Comitè de Seguiment del projecte LIFE+ RENEIX “Restauració d'hàbitats d'espècies prioritàries a Menorca” que desenvolupa el Consell Insular de Menorca amb el suport de la Comissió Europea.

Primera reunió del Comitè de Seguiment (01-12-2010)

Aquest dimecres dia 1 de desembre s'ha constituït formalment el Comitè de Seguiment del projecte LIFE+ RENEIX “Restauració d'hàbitats d'espècies prioritàries a Menorca” que desenvolupa el Consell Insular de Menorca amb el suport de la Comissió Europea. El Comitè de Seguiment és el principal òrgan d'avaluació del projecte en el context socioeconòmic de l'illa, està format per les diferents entitats oficials i socials que tenen relació amb l'àmbit d'actuació del projecte i es reunirà, com a mínim, una vegada l'any.

Han assistit a aquesta primera reunió del Comitè de Sequiment representants de l'ajuntament des Mercadal, de la Demarcació de Costes de les Illes Balears, de l'Organismo Autónomo Parques Nacionales del MARM, de l'Institut Menorquí d'Estudis, del GOB Menorca i del Departament d'Ordenació del Territori del Consell Insular de Menorca. La reunió ha estat presidida per la Consellera d'Economia i Medi Ambient, Sra. Antònia Allès, i també hi han assistit el gerent de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, Sr. Josep Suàrez, i la directora insular d'Agricultura, Sra. Clara Fullana.

Durant la reunió s'han exposat els objectius i les actuacions previstes en el marc del projecte i l'estat d'execució del mateix, i s'han pogut debatre entre els assistents els principals aspectes tècnics referents al seu desenvolupament. Entre altres qüestions, s'han analitzat les propostes d'actuació a la zona de Binimel·là-Cala Mica i s'ha valorat la importància de la comunicació social i la implicació de la ciutadania en aquelles actuacions del projecte que puguin ser objecte de debat com ara el tancament de vials.

Imatges relacionades

Imatges relacionades
Comitè Seguiment 1Comitè Seguiment 2Comitè Seguiment 3
Compartir en: Publicar en facebook  Publicar en twitter